Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Oturarak Voleybol'da Süper Lig'e Yükselen Takım Belli Oldu

Oturarak Voleybol'da Süper Lig'e Yükselen Takım Belli Oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun Karaman’da düzenlediği Oturarak Voleybol 1. Lig Süper Lig’e yükselme müsabakaları sonrasında Süper Lig’e yükselen 2 takım belli oldu.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Yunus Emre Salonu’nda gerçekleşen Oturarak Voleybol 1. Lig final etabı müsabakaları 6 takımdan yaklaşık 70 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Son gün oynanan final müsabakalarının ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Adana Ayyıldız Spor Kulübü takımları önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada ise, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü birinci, Adana Ayyıldız Spor Kulübü ikinci, Adana Ceyhan Engelliler Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu.
Müsabakaların centilmenlik ruhu içerisinde tamamlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Oturarak Voleybol adına önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparak sporcularımızı ve takımlarımızı ilimizde misafir ettik. Umarım kısa bir zaman olsa da ilimizden mutlu ve keyifli izlenimlerle ayrılmalarına vesile olabilmişizdir. Maçları centilmenlik ruhu içerisinde tamamlayan tüm sporcularımıza, antrenör, idareci ve hakemlerimize teşekkür ediyor, bir üst lige çıkmayı başaran takımlarımızı da kutluyorum” dedi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verilirken, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’e müsabakalarda göstermiş oldukları desteklerden dolayı plaket takdim edildi.
Müsabakalar, turnuvada büyük mücadele veren En’lere plaketlerinin verilmesi ve günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık