Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Karaman Bisiklet Takımı Madalyasız Dönmüyor

Karaman Bisiklet Takımı Madalyasız Dönmüyor

Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet takımı Muğla ve Konya’da düzenlenen yarışlarda madalya kürsüsünde yerini aldı.

Karaman’ı ulusal ve uluslararası yarışlarda başarıyla temsil eden Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bisiklet takımı, Muğla ve Konya’da gerçekleştirilen yarışlarda elde ettiği başarılı sonuçlarla zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

Milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü eşliğinde çalışmalarına devam eden Karaman ekibi ilk olarak Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen Salcano Gran Fondo Marmaris bisiklet yarışlarında boy gösterdi. Marmaris’te ilk kez gerçekleştirilen yarışlarda genç bayanlar kategorisinde mücadele eden Azize Bekar altın, büyük bayanlarda Fatma Sezer gümüş, 40 yaş erkeklerde ise Kürşat Akın bronz madalya kazanarak Karaman’a madalya kazandıran sporcular oldu. Konya’da düzenlenen MTB Cup C2 yarışlarında ise yıldızlar, gençler ve masterler kategorilerinde 14 sporcu ile mücadele eden Karaman ekibinde genç bayanlarda Azize Bekar altın, yıldız bayanlarda Sevim Gerçek gümüş ve master erkeklerde Ferhat Köse altın madalya kazanarak madalya kürsüsünde yerini alan sporcular oldu.

Yeni sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Ünlü; “Karaman Türkiye’nin en başarılı Bayan Bisiklet takımına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor. İki farklı ilde katıldığımız yarışlarda iyi bir performans sergileyerek madalya kürsüsündeki yerimizi almayı başardık. Sürekli olarak Yurt içi ve dışı yarışlarda puan ve kürsü mücadelesi veriyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürmekte olup, daha büyük başarılar ile hemşerilerimizi onurlandıracağız.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hasan Hüseyin Dağlı

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık