Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Mert Gökdemir Milletvekili Aday adayı oldu

Mert Gökdemir Milletvekili Aday adayı oldu

Karaman Belediyesi Eski Meclis üyesi Muhasebeci Hüseyin Gökdemir'in oğlu 23 yaşında ki Mert Gökdemir AK Parti'den Milletvekili aday adayı oldu.
Haber sitemize açıklamalarda bulunan Mert gökdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere verdiği öneme dikkat çekerek aday olduğuynu ve Karaman'a yapılacak olan projelerde gençlerin isteklerine büyük önem verileceğini belirtti.
Mert Gökdemir yaptığı açıklamasında; " Partimiz, dürüst, dinamik, ilkeli kadroları ve ülkemizin ufkunu açacak bir siyasal perspektif kazandırmak amacıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katkılarıyla milletvekili seçilme yaşını 18’e indirilerek yeni ve dinamik bir siyasi irade gerçekleştirilmiştir.
Gençliğin damarlarında bulundurmuş olduğu enerjiyi ve taze kanı - İslam’a, vatana ve millete hizmet ederek harcamanın en doğru düşünce olduğunu savunuyorum. Bende enerjimin tamamını bu yönde harcamaya hazır olduğum için adayım. 1995 yılı Karaman doğumluyum. Karaman ili merkez İlçesi Akçaşehir Nüfusuna kayıtlıyım. Babam Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, annem ise ev hanımıdır. İlköğretim tahsilimi Karaman İstiklal İlköğretim okulunda, Ortaöğretim tahsilimi Karaman Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde tamamladım. Yüksek öğrenimimi ise Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencisiyim." dedi.

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık