Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Bayram Şahin Karaman'da çalışmalara başladı

Bayram Şahin Karaman'da çalışmalara başladı

Kalkınma Bakanlığı'nda danışmanlık yapan Bayram Şahin bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Karaman'da bir otelde düzenlenen toplantıya eşi ve çocukları ile birlikte katılan Şahin, aday adaylığı sürecini anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime gidileceği yönündeki açıklamasının ardından kısa bir süre sonra aday adayı olduğunu açıkladığını belirten Bayram Şahin ''Karaman'da ilk aday adaylığı açıklamasını yapan benim'' dedi.

Karaman'ı çok iyi bildiğini belirten şahin basın mensuplarına hitaben konuşmasında; ''Ben siyasete çok erken yaşlarda başladım. Kurulduğu yıllardan itibaren benimsediğim Ak Parti içerisinde değişik görevlerde çalışmamın yanında Göktepe Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süre zarfında Göktepe Beldemizin, Belediyelik olmaktan düşmesinin önünne geçmek üzere bazı köylerin beldeye katılmasına öncülük ettim.

Daha sonra Bakanımız Lütfi elvan'ın danışmanlığı görevine getirilerek, ilimize yapılan yatırımları takip etmekle görevlendirildim. Dolayısı ile Karaman'da yapılan her bir yatırımı ve gelmesi gerekli her türlü hizmeti biliyorum. Bu şehrin bir evladı olarak hizmet etmek istiyor, bütün hemşerilerimin dua ve desteklerini bekliyorum'' sözlerine yer verdi.

Basın oplantısı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık