Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Abdulkadir Erdemsoy aday adayı oldu.

Abdulkadir Erdemsoy aday adayı oldu.

AK Parti Karaman Milletvekilliği için adayadayı olan Abdulkadir Erdemsoy, birçok farklı projeleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Haber sitemize açıklamalarda bulunan Abdulkadir Erdemsoy; " 24 haziran seçimleri hak ile batılın mücadelesidir.ülkemizin üzerinde oynanan oyunları bozmak ve Dünya liderimiz sayın cumhurbaşkanımızı yedirmemek ve onun liderliğinde dünya da süper güç olmak adına bu seçimler çok önemlidir." dedi.

Biz bu yola kefenimizle çıkıyoruz diyen Abdulkadir Erdemsoy 

Biz bu yola çıkarken kefenimizle çıkıyoruz düşmanımız çok dostumuz az..bunları tamamen bertaraf edecek güce bu millet Çanakkale de sahip 15 temmuz da yine sahip oldu ve şimdi ülkemizde yapılmak istenen Abidik gübüdik oyunları bu millet 24 haziran da bozacak ve o gün Karaman da kirazı kasasıyla halkımıza Kemal bey için dağıtacağız....Ayrıca Karaman halkının sorunlarını biliyorum bunları ivedilikle halledeceğiz inşallah ..
Özellikle Karamanımızın reklamını ve esnafımızın sorunlarını ayrıca sosyal alandaki makus talihini değiştirecek adımlar atacağız..tarımsal alandaki problemler ve Karamanımızın elma sektöründeki ilerleyişini ve bu alandaki reklamını yapacağız..çünkü Karaman şu an Türkiye de elma üretiminde ikinci sırada ama Karaman da elma olduğunu hal esnafı harici bilen Yok..ayrıca Karaman ın hala il olduğunu bilmeyen insanlar var özellikle bu reklam alanında çok önemli çalışmalarımız olacak. Ayrıca manevi alanda devlet eliyle gençlerimize eğitim için mücadele ve zina yasasıyla ilgili tekrar getirmeye çalışacağım. Karaman halkına selam ve saygılarımı sunar Cenab-ı Hakka emanet olunuz." dedi. 

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık