Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Yatalak annesine yıllardır bebek gibi bakıyor

Yatalak annesine yıllardır bebek gibi bakıyor

Karaman’da 86 yaşındaki yatalak annesine yıllardır bir bebeğe bakar gibi bakan 52 yaşındaki Faruk Güler, görenlerin takdirini topluyor. 
Bir çocuk babası 52 yaşındaki Faruk Güler, yatağından düşmesi sonucu omuriliği kırılan annesine yıllardır bıkmadan gözü gibi bakıyor. Aslen Konyalı olan Faruk Güler, 2011 yılında yatağından düşerek belini kıran annesinin ameliyat olduğunu ancak yatalak kaldığını anlatarak, bu zorlu süreçte annesine bakmak istemeyen eşiyle ayrıldıklarını söyledi. Güler, "2011 yılında annem yataktan düşerek belini kırdı. Şu an belinde 8 platin var ve o gün bugündür kendisi yatalak hasta. Eşim anneme bakamayacağını söyleyince ayrıldık. Biz üç kardeşiz. Benim iki ablam var, onların da yaşları ilerlediği için onlara da bakacak birileri lazım. Annem canım olduğu için bakmakla kendimi zorunlu hissediyorum. Daha doğrusu anneme bakmaktan keyif alıyorum. Bir bebek gibi banyosuna varıncaya kadar bütün ihtiyacını ben karşılıyorum” dedi. 

“Gençler anne ve babalarının kıymetini bilsin” 
Faruk Güler, 6 yıl boyunca evde baktığı annesine yaklaşık 1 yıldır da Karaman Devlet Hastanesinde bakıma muhtaç yatalak hastaların kaldığı Palyatif Bakım Merkezinde yanında refakatçi kalarak bakmaya devam ettiğini dile getirdi. Gençlere seslenen Güler, "Bende bir babayım. Gerçekten bu durumlar çok zor. Gençlere sesleniyorum, anne ve baba kıymeti bilsinler. Gözleri önündeyken hayattayken anne ve babalarına iyi baksınlar. Bir nefestir bu, bitti mi artık dönüşü yok” diye konuştu. 
Bu durumu gören birçok kişinin kendisini takdir ettiğini kaydeden Güler, “Bana sen cennetliksin, çok iyi bir evlatsın diyorlar. Senin gibi bir yaştaki erkek evladın annesine bakması, götürüp huzurevine bırakmaması çok güzel diyorlar” dedi. 

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık