Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni Coşkuyla Başladı

Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni Coşkuyla Başladı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın seçim vaatlerinden birisi olan ve dört gün sürecek olan Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin açılış programı dün akşam (01 Ağustos Perşembe) Aktekke Meydanı’nda gerçekleşti.

Şölen Pilavının ikramıyla başlayan programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılış programında sahneye ilk olarak Kenya’dan gelen dans topluluğu yaptıkları gösterilerle izleyenleri büyüledi. Program daha sonra Karaman Belediyesi Kent Konseyi Tiyatro Grubunun sergilediği tiyatro oyunu, Karamanlı şairlerin şiir dinletisi ve Karamanlı Yarenler Müzik Grubunun söylediği türkülerle devam etti.

Programın ardından Karamanlı sanatçılara, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan ve Belediye Meclis Başkan Vekili Mustafa Karaardıç tarafından plaketleri takdim edildi. Şölenin ilk günü tekirdağ web tasarım firmasının katılımı ve havai fişek gösterisi ile son buldu.

Programın ikinci gününde ise program şu şekilde:

 

02 AĞUSTOS 2019 CUMA

Piri Reis Kavşağı Saat: 18.00

Şölen Yürüyüşü 

Çelenk Koyma (Saygı duruşu ve İstiklal Marşı)

Halk Oyunları Gösterisi

 

Türk Dünyası Kültür Parkı Saat: 20.00

Şölen Ateşinin Yakılması

Açılış Konuşmaları

Kısa Oyun Gösterisi 

Tuluyhan Uğurlu Piyano dinletisi

Kültür Bakanlığı Türk Dünyası Müzik Topluluğu Gösterisi 

THM Sanatçısı Yudum Konseri

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık