Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Türk, "Emek ve alın teri önemli"

Türk,

Peygamber efendimizin buyurduğu gibi 'işçinin hakkını alın teri kurumadan ödeyin' sözlerini hatırlatan AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Erdal Türk, tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi

Milletvekili Aday Adayı Erdal Türk, Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve bununla birlikte 2023 hedeflerine ulaşılmasında, en büyük paylardan birinin çalışan, üreten işçi ve emekçiler olacağını ifade etti. 

AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Erdal Türk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Türk, "Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız.Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha huzurlu, hak ve hürriyetlerine saygı duyan özgürce yaşanabilen bir Türkiye için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bizler millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor. Birlik ve beraberliğe her zamandan daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde özel gün ve gecelerimizin anlamı daha da artmaktadır. Umuyorum ki böyle günler birliğimizin ve berberliğimizi pekiştiği ve emeklerimizin nihayete kavuştuğu günler olur. Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık