Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Taşeli Bölgesiyle Beraber Mutlu Olacağız

Taşeli Bölgesiyle Beraber Mutlu Olacağız

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında bölgede bulunun AK Parti Milletvekili adayı Av. Hüseyin Mutlu değerlendirmelerde bulundu.

Kısa zamanda kırsalda vatandaşın “Karaman’da Reisin 3. Cengâverini de destekleyeceğiz” yorumlarını alan Hüseyin Mutlu çalışmalarına devam ediyor.

Genç vekil adayı köy köy ziyaretlerde bulunup vatandaşla kucaklaşıyor. Ziyaretler kapsamında Boyalık, Yeşilköy, Tepebaşı, Elmayurdu, Yerbağ, Pamuklu köylerini ziyaret etti. İftarı Tepebaşı’nda yapan Mutlu ve AK Parti teşkilat üyeleri, Pamuklu köyü muhtarı Ali Kırındı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Mutlu, bölgede tarımsa kalkınmaya dikkat çekerek özellikle kiraz ve elma konusunda yapılacak çalışmalarla köylülerin daha iyi imkânlar elde edebileceğini ifade etti.

Bölgenin kalabalık köylerinden Ardıçkaya’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye ilgiden son derece memnun kalan Mutlu; “Her zaman reisimizin yanında milletin hizmetindeyiz. İnşallah vatandaşımızın da bu teveccühü ile 3 vekil ile Karaman’ı Ankara’da temsil edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık