Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Rektör Akgül, Projelerini Hayata Geçiriyor

Rektör Akgül, Projelerini Hayata Geçiriyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, göreve geldiği gün verdiği sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyor.

Akgül'ün önemli ve iddialı projeleri arasında yer alan üniversite personeline yönelik toplu konut projesi, bugün itibariyle hayata geçiyor.

Rektör Akgül, yükseköğretim sektöründe rekabet edebilirliğe yönelik akademik projelerin yanı sıra sosyal projelere de imza atıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi işbirliğiyle uygulamaya konulan projeyle üniversite yerleşkesi içerisinde toplu konutlar inşa edilecek.

Konut projesine üniversitede görevli 2547 sayılı kanuna tabi öğretim elemanları ile 657 sayılı kanunun 4/a maddesi kapsamında çalışan personel başvuru yapabilecek.

5'er katlı 16 bloktan oluşacak proje kapsamında 200 konut 3+1 ve 122 metrekareden oluşurken 115 konut da 2+1 ve 75 metrekare olacak. Toplam 315 konutun yer alacağı projeye başvurular, 02-31 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak.

'Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesi'ni imzalayıp Ziraat Bankası Karaman Merkez Şubesine başvuru bedelini ödeyen üniversite personeli, Genel Sekreterlik birimine evraklarını teslim edecek.

Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesinin desteğiyle üniversite yerleşkesinde iki yıl içinde tamamlanması öngörülen toplu konut projesi ile ilgili açıklama yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, "Göreve geldiğimiz gün taahhüt ettiğimiz ve bir süredir üzerinde çalıştığımız konut projesinin öncelikle personelimiz için hayırlı olmasını diliyor; Valilik, Belediye ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz projemize destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın rahat ve uygun mekanlarda konaklamasının, birbirleriyle daha yakın iletişim kurmaları ve kolay ulaşım imkanlarına kavuşmasının performanslarına ve iş motivasyonlarına pozitif katkı sağlayacağına inanıyorum. Personelimizin sorunları bizim sorunumuz, onların sevinçleri de bizim sevincimizdir. Unutulmamalıdır ki KMÜ olarak biz bir aileyiz. Mekanı paylaşmak, kaderi paylaşmak gibidir. Çünkü mekanda şekillenen huzur ve güven, kurumların iklimini de şekillendirir ve besler. Çalışanlarımızın ihtiyaç ve talepleri, bundan sonra da hassasiyetlerimiz arasında yer almaya devam edecek." dedi.

Toplu konut projesi, üniversite personeli tarafından da sevinçle karşılandı.

HABERE AİT RESİMLER

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık