Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Oktay Yılmaz: Bu üç kardeşimize müstahaktır!

Oktay Yılmaz: Bu üç kardeşimize müstahaktır!

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı, seçim çalışmalarına Ayrancı ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerde devam etti.

İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz’ın yanı sıra ilçe belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı’nın da katıldığı çalışmalarda Milletvekili adayı Hüseyin Korkmaz, MHP ilçe başkanı Davut Erduru ve partililer yer aldı. İlçe merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından, ilçeye bağlı köylere giderek Cumhur İttifakı ve MHP’nin seçim beyannamesine dair bilgiler veren partililer, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Oktay Yılmaz, ilçe belediye çalışmalarını örnek göstererek ‘’Aynı gayret ve çabayı sarf edecek, hizmet getirecek adaylarla karşınızdayız’’ dedi.

Yılmaz konuşmasında; ‘’Ayrancı ilçemizin bir zamanlar su sıkıntısı, yolların toz deryası olması, herhangi bir yeşillendirmenin olmayışı, bakımsızlığı gibi pek çok sorunları vardı. Bu sorunların sonucunda hızla göç veren bir ilçe haline gelmişti. Ancak göreve geldiği günden bu yana gösterdiği yoğun çaba ve çalışmayla belediye başkanımız ilçeyi adeta yeniden inşa etti. Hem evladınız olarak sizlerin, hem mensubiyet olarak bizlerin yüz akı oldu. Bugün Ayrancı; hayvanların bile tatlı su içtiği, yollarının yenilenebilir enerji ile aydınlatıldığı, kimsenin ayağına çamur bulaşmadığı bir yer haline gelirken, diğer tüm çalışmalarla da son model bir ilçe olma yolunda önemli mesafe kat etti. Başkanımız gayretleriyle İlçeyi mamur hale getirirken, ilçeden kopan, gurbete giden hemşerilerimizin bağlarını koparmamaları ve bir sıla-i rahim vesilesi olması adına Hıdırellez gibi önemli bir kültürü canlandırdı.

Bakınız bugün gelinen noktada, 2300 nüfuslu bir ilçenin bir günde 23 bin kişiyle şenlik yapar hale gelmesi gerçekten önemlidir. Bu başarının ardında herhangi bir destek veya kaynak olmadığını evvela bu ilçe halkı olarak sizler bilirsiniz. Bu başarının tek membaı davamızın her neferinde var olan imandır, inançtır. Bugün sizlerin huzuruna tıpkı belediye başkanımız gibi azimli, kararlı ve tertemiz 3 kardeşimizle geldik. Bu adaylarımızın da Milletimize hizmet etme noktasında iman ve inançları tamdır. Sizlerle gülüp sizlerle üzüleceklerine, her ferdi ile ilgilenmek sureti ile hemşerilerimize candan bir tavır içerisinde olacaklarına, mazeret değil çare üreteceklerine dair sözleri samimidir. İlerleyen yıllarda geriye dönüp bakıldığında hepimiz için yüz akı olacak gönül eri bu üç kardeşimize sahip çıkılması ve temsil görevinin onlara verilmesi müstahaktır. Sizler yerel seçimlerde Ayrancı’da aldığınız isabetli karar ile yanılmadığınızı kendiniz yaşayarak gördünüz. Bu seçimde de vereceğiniz isabetli kararla yanılmadığınızı bu üç kardeşimiz size gösterecektir’’ dedi.

Ayrancı’da olduğu gibi Karaman’da birçok vatandaşın tarım geliriyle geçimini sağladığına dikkat çeken İl Başkanı Yılmaz; ‘’Seçim beyannamemizde belirttiğimiz hedeflerimizden bazıları geçimini ziraattan sağlayan hemşerilerimiz için müjde niteliğindedir. Örneğin; Çiftçilerimizin kullandığı mazot üzerindeki vergilerin kaldırılması, Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmaması, Tohum, fide ve ilaç gibi girdilerin vergi yükünün düşürülmesi, İşsiz her aileden bir kişiye asgari ücretin yarısı kadar aile desteği yardımı verilmesi partimizin öncelik verdiği konulardan bazılarıdır. Bütün bunların hayata geçirilmesi adına, gerekli yasaların çıkarılması için bütün gayret ve samimiyetimizle mücadele edip, inşallah da başaracağız’’ sözlerine yer verdi.

HABERE AİT RESİMLER

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık