Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Mahmut Sami Şahin'le"Kazanan Karaman" Olacak

Mahmut Sami Şahin'le

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami ŞAHİN, merakla beklenen projelerini açıkladı. Hınca hınç dolu bir salonda gerçekleştirilen tanıtım programını aynı anda birçok sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak verildi. AKParti İl ve Merkez İlçe Yönetimlerinin tam kadro yer aldığı gece de il dışında olması nedeniyle Karaman MilletvekiliRecep Şeker katılamazken, Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Önceki Dönem Belediye Başkanı Ali Kantürk ile Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’da hazır bulundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı ve Karaman şehir merkezi yanında, yurt içi ve yurt dışından binlerce kişinin izlediği tanıtım programı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Teşkilat üyeleriyle birlikte, partililerin doldurduğu salonda izdiham yaşanırken, program konuşmaları AK Partili gençler ve salonda yer alan teşkilat mensuplarının tezahüratlarıyla sık sık kesildi. Alanında uzman bir ekiple aylar süren bir çalışma sonrası son şeklini verdikleri projelerini canlı yayında paylaşan Şahin, “Karaman Aşkıyla” diyerek başladığı sözlerini şu şekilde sürdürdü. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde başlayan bu kutlu yürüyüşe hamdolsun ilk günden bu yana gönülden bağlı olmanın onurunu yaşadım. Siyaset denen okulun birçok kademesinde yer alarak bulunduğum görevleri layığı ile yürütme gayesinde çalışırken, Karaman Belediye Başkanı Adaylığı ile gönlü taçlandırılmış bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Rabbimin nasip etmesi, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve teşkilatımızın desteği ile 27 Kasım 2018 günü AK Parti Grup Toplantısında Sayın Genel Başkanımız tarafından Karaman Belediye Başkan Adayı olarak ismimiz açıklandı ve Karaman'ımıza hizmet gayesi ile huzurlarınızdayım. 

 

Gelinen süreçte şahsıma gösterdikleri teveccüh nedeni ile başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Merkezimize, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik kollarımıza, tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Heyecan ve gayretle sürdürdüğümüz, milletimizle buluşup bütünleştiğimiz seçim çalışmalarımız esnasında şahsıma olan ilgi ve alakaları vesilesiyle güzide basın mensuplarımıza, Sivil Toplum Kuruluş ve Kurumlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve tabi ki en çok da dualarıyla, destekleriyle, kardeşlik duyguları ile bizi bağırlarına basan, bize gönüllerinin ve evlerinin kapılarını açan Karaman halkına, her zaman yanımda hissettiğim her yaştan Karamanlı hemşehrilerime en kalbi duygularımla gönül dolusu şükranlarımı arz ediyorum, diyen Şahin, sıra projelerin tanıtım videolarına geldiği anda heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Yedi başlık altında kırktan fazla projeyi tek tek açıklayan Şahin’in özellikle Marka Şehir Karaman vurgusu dikkatlerden kaçmadı. “Yenilenen Karaman” sloganıyla başlattığı ilk filmi ile “Belediye ve Civarı Kentsel Yenileme Projesi;  Topucak Mahallesi Tarihi Kent Merkezi Düzenleme Projesi ve Mader-İ Mevlana Kentsel Tasarım Projesi İle Yenilenen Karaman Olacak” derken ikinci Bölümde Ekrana gelen “Bayraktepe Projesiyle;   Millet Bahçesiyle; Prestijli Şehir Girişleriyle; Kale Civarı Fonksiyonel Planıyla; Şehir Estetiği Projesiyle; Çamlık Mesire Alanı Düzenleme Projesiyle; Huzur Bahçe Projesiyle; Garmodern/Karaman ile ve Bisiklet Yolları İle Güzelleşen Karaman Olacak” dedi.

 

Sonrasında Marka Şehir Karaman temalı projelerini anlatan Şahin, yapacakları “Karaman Tanıtım ve Turizim Planlaması; Türk Dil Bayramı Etkinlikleri; Unutulmaya Yüz Tutmuş Mesleklerin Canlandırılması İle Markalaşan Karaman; Kültür Gezileri; Dış İlişkiler Birimi; Çocuk Festivalleri; Kardep (Karaman Değerler Eğitim Programı); Yaz Spor Okulları ve Spor Kampüsü ile Markalaşan bir Karaman” olacağını ifade etti.

 

Büyük bir çoşku ile izlenen tanıtımına “Gelişen Karaman” başlığı ile devam eden Şahin alkışlara arasında sunumuna devam etti. 

 

Kuracakları yeni Modern Pazar Yerinin; Atıksu Arıtma Tesisinin; Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Etkin Kullanımının; Yeni Pazar Alanı, Mezbaha ve Kurban Kesim Alanının; ayrıca Araboğlu Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Düzenlemesinin Gelişen bir Karaman oluşturacağının altını çizdi.

Zaman ilerledikçe özellikle sosyal medya hesapları üzerinden izleyici kitlesinin giderek arttığı gözlenen gecede açıklanan her bir proje sonrası heyecan ve coşku iki katına çıktı. Sosyal Belediyecilik ekseninde “Güçlenen Karaman” konulu projelerini ise şu şekilde sıraladı.

İnanıyorum ki Engelli Meslek Edindirme Kursşlarımız ; Kadın Sığınma Evlerimiz;  Nefise Sultan Hanımeli Kültür Ve Sanat Merkezimiz; Karaman Meslek Edindirme Kursumuz (Karme) ; Aile Sosyal Destek Merkezimiz (Asdem) ve inşa edeceğimiz modern Hasta Konukevimiz ile  eğiten, ilgilenen ve Güçlenen Karaman Olacak,dedi.

 

Programın sonlarına doğru özellikle gençleri ilgilendiren projelerin açıklanması esnasında Salonda alkış tufanı koptu. Oluşturacakları Sosyal Doku Haritası;   Modern Gençlik Merkezi; Geniş Katılımlı Gençlik Meclisi; Teknolojik alt yapılı Yunus Emre Bilgi Merkezleri; ferah Karaman Kafe  Sivil Toplum Kuruluşları Proje Destek Programı ve Gönüllü Hayvan Dostları Projesi İle  Kazanan’ın Karaman olacağını ifade etti.

 

Heyecanın bir an olsun düşmediği programın son bölümünde “Büyüyen Karaman” konulu geniş kapsamlı projelerini açıklayan Şahin, hayata geçirecekleri Akıllı Şehir Uygulamaları ile Ulaşım ve Trafik Planlaması ile Karaman Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi Projesiyle ve de her saat ulaşılabilecek olan Çağrı Merkezi ile halkımızla bütünleşen ve Büyüyen Karaman Olacaktır dedi.

 

Kendisinin de lisanslı bir futbolcu olduğunun altını çizerek belirten Şahin; “Karaman Belediyesporumuz için yapılması gereken ne varsa yapacağız. Karaman Belediyesporumuzun hakettiği yerlerde olması için gereken her türlü çalışmayı yapacağız.” dedi.

 

Konuşmasının sonunda belediyeciliğin gönül işi olduğunu vurgulayan Şahin, “Gönül gönüle vereceğiz. Omuz omuza yürüyeceğiz. Karaman Aşkıyla çalışacağız. Desteğinizle Türk Dilinin Başkenti olan bu nadide şehrimizin gücünü, güzelliğini bütün dünyaya ilan edeceğiz,  bütün dünyaya yayacağız diyerek bir slogan haline getirdikleri “Gelişen Karaman Olacak, Büyüyen Karaman Olacak, Güzelleşen Karaman Olacak, Yenilenen Karaman Olacak, Güçlenen Karaman Olacak. Kazanan Karaman Olacak. Belediyecilikte Öncü, Şehircilikte Güçlü Karaman Olacak” sözlerini yüksek sesle yineledi.

 

Son olarak, Biliyorum ki benim gibi sizlerde gönlünüzde bu şehrin aşkını taşıyorsunuz. Bu şehre sevdalıyız. Bu yüzden hep heyecanlıyız. Bunun için enerji doluyuz. Yorulmak nedir bilmiyoruz diyerek hizmet aşkını ortaya koyan Şahin’in, Bu samimiyetle, bu gayretle, birlikte başaracağız. Birlikte şehrimize sahip çıkacağız. Şehirde yaşayan herkesi birlikte kucaklayacağız.  31 Mart yeni bir geleceğin başlayacağı gün olacak. Desteğinizle Karaman için yeni ve güzel bir zaman dilimi başlayacak. Bu duygu ve temennilerimle bir kez daha katılımlarınız için, ilginiz için burada ve canlı yayında uzak yakın bizleri takip eden bizi izleyen, destekleyen, bize inanan tüm hemşehrilerime gönül dolusu şükranlarımı arz ediyorum, diyerek tamamladığı sözleri uzun süre ayakta alkışlandı.

Programın son kısmında İl Başkanı Mehmet Er ve Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’de birer kutlama konuşması yaptı. Hazırlanan proje ve gösterim esnasında kullanın sahne katılımcılar ve izleyiciler tarafından tam not aldı. Program partilerin ve katılımcıların Şahin’i tebriki ve alkışları ile son buldu.

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık