Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Lütfi Elvan'a Karaman'dan İlk Ziyaret Başkan Adayı Şahin'den

Lütfi Elvan'a Karaman'dan İlk Ziyaret Başkan Adayı Şahin'den

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

    TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret eden Başkan Adayı Şahin, Karaman için her biri birbirinden değerli olan projeler için destek sözü aldı. 


KARAMAN İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

    AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, şehrin geleceğini inşa edecek projeleriyle geliyor. 

    AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, 5 Mart’ta Karaman’ın geleceğini inşa edecek ve birlikte yönetim vaat eden projelerini açıklayacak. Tarihi ve kültürel zenginliğiyle şehrin yenilenerek geleceğe bakacağını belirten Şahin, “Karaman güzelleşecek. Karaman gelişecek ve marka bir şehir olacak. Karaman, projelerimizle üretecek ve kazanacak. Şehrin çehresini değiştirecek çalışmaların yanında sosyal projelere de ağırlık vereceğiz” dedi. 

    Karaman Aşkıyla çalışacaklarını belirten AK Parti Adayı Şahin,  TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ı ziyaret ederek, şehrin ihtiyaçları ve halkın beklentileri doğrultusunda hazırlanan projelerini sundu. Projelerin Karaman'a değer katacağını ve oldukça başarılı olduğunu belirten Elvan, Karaman için yapılacak her çalışmaya destek vereceğini belirtti. 

    AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Şahin, Karaman’a desteği ve ilgisini hiçbir zaman eksik etmeyen Elvan’a teşekkür etti.

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık