Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Karda kıyafetlerini çıkartıp eğlendiler, ilgi odağı oldular

Karda kıyafetlerini çıkartıp eğlendiler, ilgi odağı oldular

 Karaman’da doğa sever beş kafadar, buz gibi havada üzerlerindeki giysileri çıkararak yağan karın keyfini doyasıya çıkardı. O anları cep telefonuyla kaydeden kafadarlar, sosyal medyada paylaşınca ilgi odağı oldu. 
Geçtiğimiz hafta sonu bir araya gelen 5 arkadaş, arazi araçlarıyla rakımı yüksek ve bol kar yağışının olduğu Karaman-Mersin Karayolu üzerindeki Sertavul mevkisine gitti. Burada araçlarından inen arkadaşlar, buz gibi havada üzerlerindeki giysileri çıkarak şortla kaldı. Soğuk havaya aldırış etmeyen kafadarlar, önce müzik eşliğinde oynadı daha sonra tek sıra halinde mankenler gibi yürüdü. Hallerinden çok eğlendikleri anlaşılan beş kişi karda yüzmeyi de ihmal etmedi. Arkadaşlardan birisinin haber sunması da eğlencelerine renk kattı. Geçirdikleri bu eğlenceli dakikaları cep telefonlarıyla kayda alan doğa sever kafadarlar, bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşınca ilgi odağı olurken, izleyenleri güldürdü.

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık