Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Karaman’ın yüzde 95’i doğalgaza kavuştu

Karaman’ın yüzde 95’i doğalgaza kavuştu

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, hat çalışmaları hızla devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek, şehrin yüzde 95’lik kısmına doğalgaz verildiğini, Türkiye genelinde bu yüzdeye ulaşan başka bir ilin olmadığını söyledi. 
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, doğalgaz firması tarafından ev bağlantılarının yapıldığı Üniversite Mahallesindeki doğalgaz çalışmalarını inceledi. Karaman’ın yüzde 95’lik bölümünde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını belirten Çalışkan, 2018 yılı sonu itibariyle 590 kilometre hat uzunluğuna ulaşılacağını ve 65 bin BBS (Bağımsız Bölüm Sayısı) aboneyi doğalgazla buluşturacaklarını ifade etti. 
Çalışkan, yürütülen doğalgaz çalışmalarının son durumu hakkında şu bilgileri verdi: 
“Son yıllarda yapılan çalışmalar ile Karaman’ın yüzde 95’lik bölümünde doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Türkiye geneline baktığınızda bu orana ulaşan başka bir il yok. Bu durumun gerçekleşmesi için Karaman Belediyesi olarak bizler de doğalgaz firmasına gerekli kolaylığı gösteriyoruz. Doğalgaz şebeke çalışmaları, Üniversite ve Larende Mahalleleri’nde servis hattı şeklinde, Çeltek, Siyahser ve Zembilli Ali Efendi Mahalleleri’nde ise ana hat ve servis hattı olarak devam ediyor. Çok kısa süre içerisinde buradaki çalışmalar da tamamlanacak ve 2018 yılı sonu itibariyle 590 kilometre hat uzunluğuna ulaşılmış olacak.” 

HABERE AİT RESİMLER

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık