Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Karaman Belediyesi’nde bayram için tüm hazırlıklar tamamlandı

Karaman Belediyesi’nde bayram için tüm hazırlıklar tamamlandı

Karaman Belediyesi vatandaşları rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. 
Kurban Bayramı’nda belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek için Karaman Belediyesi’nin bazı birimleri bayramda da mesai yapacak. Zabıta, İtfaiye, Park-Bahçe, Temizlik İşleri, Veteriner ve Ulaşım Hizmetleri müdürlükleri bayram süresince hizmet verecek. Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı nedeniyle merkez ve otogar karakolları, 24 saat görevlerinin başında olacak. Kurban satış alanı ve gıda satışı yapılan yerlerde genel denetimler aralıksız olarak devam edecek. 

“Mezarlıklar temizlendi” 
Vatandaşların bayramda yoğun ziyaretlerde bulunacağı mezarlıklarda Park-Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıldı. Kabirlerini sulamak isteyen vatandaşlar su bidonlarını Mezarlıklar Müdürlüğü’nden temin edebilecek. Arife günü hoparlör sistemi ile mezarlıkta Kur’an-ı Kerim okutulacak. Kent mezarlığını ziyarete gelen yaşlı, hasta ve yürüyemeyecek durumda olan vatandaşlar ise görevlilerce mezarlık içerisinde araçla taşınacak. 

“Toplu ulaşım ücretsiz olacak” 
Kurban Bayramı’nda belediye otobüsleri ücretsiz yolcu taşıyacak. Ulaşım seferleri bayramın ilk günü olan 21 Ağustos Salı gününden 24 Ağustos Cuma gecesine kadar saat başı olarak devam edecek. Bayramın 1. günü sadece, 1 ve 3 nolu hat sabah saat 08.00’den gece saat 23.00’e kadar, 6 nolu hat da sabah 08.00’dan saat 21.00’e kadar hizmet verecek. Bayramın 2., 3. ve 4. günü ise 1 ve 3 nolu hat sabah saat 08.00’den gece saat 23.00’e kadar, diğer hatlar saat 08.00’den 21.00’e kadar saat başı, Esentepe’ye ise 08.00 - 10.00 - 13.00 - 16.00 ve 20.00 saatlerinde ücretsiz seferlere devam edecek. 

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık