Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Dört Caddede Kaldırım Çalışmaları Tamamlandı

Dört Caddede Kaldırım Çalışmaları Tamamlandı

Karaman Belediyesi, elektrik dağıtım şirketi tarafından elektrik tellerinin yeraltına alındığı caddelerde kaldırım çalışmasını tamamladı.

Karaman’ın en önemli caddelerinden olan Gazi Osman Paşa, Molla Fenari, Kazım Karabekir Paşa ve Özcan Genç Caddesi yenileniyor. Bulvarlarda yer alan ve görüntü kirliliği oluşturan elektrik direkleri değiştirilerek elektrik hatları da dağıtım şirketi tarafından yer altına alındı. Söz konusu hatların tamamlanmasının ardından Karaman Belediyesi devreye girerek cadde üzerindeki yaya kaldırımlarını tamamen yeniledi.

Gazi Osman Paşa, Molla Fenari, Kazım Karabekir Paşa ve Özcan Genç Caddesi’nde elektrik hatlarının yerin altına alınmasıyla daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Elektrik tellerinin taşıdığı tehlike ve oluşturduğu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla MEDAŞ tarafından bazı caddelerimizde elektrik hatları yer altına alındı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz Gazi Osman Paşa, Molla Fenari, Kazım Karabekir Paşa ve Özcan Genç Caddesi’nde kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Elektrik hatlarının yapımı sırasında bozulan ve zamanla deforme olan tüm parke taşlar sökülerek yerine çok daha modern kaldırım taşları döşendi” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hasan Hüseyin Dağlı

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık