Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Başkan Adayı Şahin,Yeni Adliye Binasını Ziyaret Etti

Başkan Adayı Şahin,Yeni Adliye Binasını Ziyaret Etti

AK Parti Karaman belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, teşkilat üyeleri ile birlikte, geçtiğimiz yıl hizmete giren Adliye Sarayı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Şahin’i ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yeni adliye binasının fiziki durumu ve işleyişi hakkında bilgi verdi. Şahin ise, yeni hizmet binası ile ilgili olarak, “Hükümetimizin 16 yılda yapmış olduğu ve devrim niteliğindeki icraatlarından birisi de adalet mekanizmasının sağlam, sağlıklı ve ferah ortamlarda işlemesine imkân sağlayacak olan adalet saraylarının inşası olmuştur” dedi.

Beraberindeki heyetle birlikte daha sonra aynı bina içerisinde bulunan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey’i ziyaret eden Şahin, hayırlı olsun dileklerini Özbey için de yineledi. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Şahin; “Karaman, adına yakışır bir şekilde seçime hazırlanıyor. Gencinden yaşlısına görüşebildiğimiz herkesle görüşüp Karaman’a ve Karamanlılara olan muhabbetimizi ve yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Diğer adaylarımızla aramızda bir kardeşlik hâkim. Dileğimiz o ki bu güven ortamını son güne kadar taşıyacağız” dedi. Ziyaretleri dolayısı ile teşekkürlerini ifade eden Özbey, seçimin Karaman’a ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Son olarak adliye binasında yer alan Karaman Barosunu da ziyaret eden Şahin, Baro Başkanı Av. Oktay YILMAZ ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Yılmaz, yakın zaman önce yeniden Baro Başkanlığına seçilmiş olması vesilesi ile kendisini bir kez daha tebrik eden Şahin’e şükranlarını bildirdi. Adliye binasında Karaman halkına verilen adli yardım ve avukatlık hizmetlerinden ötürü tüm hemşehrilerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum diyen Şahin ve teşkilat üyeleri binayı dolaştıktan sonra adliyeden ayrıldı.

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık