Web Tasarım plastikkuskonmaz Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ çilingir Kuş Kovucu Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz

19 Mart 2024, Salı

Karaman’da minibüslerin konduğu boş arsada yangın çıktı

Karaman’da minibüslerin konduğu boş arsada yangın çıktı

Karaman’da trafikten çekilen minibüslerin konduğu boş arsada kuru otların tutuşması sonucu başlayan yangında bir minibüs tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, diğer minibüsler de alevlerden dolayı kısmen hasar gördü. 
Olay, Çeltek Mahallesi Gufrani Caddesi üzerinde bulunan boş arsada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaş ömrünü tamamladığı için trafikten çekilen 4 yolcu minibüsünün bulunduğu arsadaki kuru otlar, henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Alevler otların kuru olması nedeniyle bir anda tüm arsayı sararken, bunun üzerine itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen 3 itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yangında arsanın ortasında bulunan ve alevlerin arasında kalan bir minibüs tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, diğer minibüsler ise kısmen zarar gördü. İtfaiyenin 1 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. 
Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. 

HABERE AİT RESİMLER

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık